Fitness

Beginnen met fitness? Dan ben je hier op het juiste adres! Kras fysiotherapie biedt naast fysiotherapie ook fitnessmogelijkheden. Wil je gezonder wilt leven, gewicht verliezen, spierkracht versterken of je conditie verbeteren? Bij Kras fysiotherapie hebben we een kleine maar zeer compleet uitgeruste oefenzaal.

Na de aanmelding volgt een intake, tijdens de intake horen we graag van u wat uw persoonlijke doelen zijn. Zo kunnen we samen een passend oefenprogramma maken. Hierin onderscheiden we ons van andere fitnesscentra. De oefenzaal is beperkt groot en daarom is het raadzaam dat u uw fitnessbezoek met ons overlegt.

Wij hebben een samenwerkingsverband met bedrijfssportorganisatie ProMOTION. U kunt mogelijk gratis, of tegen geringe kosten, via uw werkgever bij ons een fitness abonnement afsluiten. Inmiddels hebben 30 bedrijven in de regio zich hierbij aangesloten. Zie www.pro-motion.nl.

Openingstijden
De oefenzaal is geopend:

Maandag          08:30 tot 20:00

Dinsdag            08:30 tot 20:00

Woensdag        08:30 tot 18:00

Donderdag       08:30 tot 20:00

Vrijdag              08:30 tot 18:00

LET OP: tussen 12:00 en 14:00 is de oefenzaal gesloten (dit geldt voor alle dagen). Op officiële feestdagen is de oefenzaal gesloten.

In goede handen

Kosten Fitness

De kosten voor een maandabonnement zijn € 22,50. Voor informatie hierover kan je bij ons terecht. De opzegtermijn is 1 maand in verband met administratieve handelingen.

Indien je twijfelt, ben je van harte welkom om onze oefenzaal eens vrijblijvend te bekijken en de opties te bespreken.

Tips

Fitnessen houdt de mensen fit en verhoogt ook op het werk de productiviteit. Bepaalde werkgevers vergoeden daarom het fitnessen (of een deel van de kosten) van de medewerkers. Overleg dit met uw werkgever. Zelfstandigen kunnen de fitnesskosten opvoeren als bedrijfskosten, anders gezegd de fiscus betaalt mee aan uw abonnement. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.

Team fysiotherapie en fitness, Hilde Smit, Chantall Vos, Marjolein Boer, Michael Lungu en Matthijs van der Woerd.